2008. december 14., vasárnap

Szilveszteri sms, sms-ek

Szilveszteri sms, smsek

Hideg téli estén hó fedi a tájat ilyenkor a vörösbör hizlalja a májat finom malacka lapul a bendöbe kívánok sok mínden jót az új esztendöben!

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

Ujévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK NÉKED!

Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet! BUÉK

Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendoben szerencsét sokat! B.Ú.É.K

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Ma befogsz rúgni mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni. BUÉK

Elsején amikor kialszanak a fények, a detoxikálóban kezdődik az élet! Kómás tekintetek, a fejek zöldek-kékek, Kívánok most Neked Boldog Újévet!

Ma van az év utólsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, Ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra! Boldog Új Évet!

Utolsó napján ennek az évnek ekkor leszek Én nagyon részeg!Ezért írok előre találkozzunk jövőre!BUÉK!!!

Szilveszterkor ha majd éjfélt üt az óra, Gondolj kérlek rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretettet viszek Boldog Új Esztendőt Kívánok Neked!

A szerencse banknál a 2004-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Disznó visít, petárda robban, a részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, több rímet ide nem vágok, Boldog Új Évet kivánok

Szilveszterkor, ha majd éjfélt üt az óra, gondolj kérlek rám is, csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, Békés Boldog újesztendőt kívánok neked.

Gondolj az elmúlt 12 hónapra, Minden gondod múljon el holnapra,Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, kívánok Neked Boldog Új Évet!

Új év, új élet. Új érv, új mérleg. Lerázni a régi gondot, Amit az ember elrontott.

Melyik ünnep esik január elsejére? (Húsvét, Karácsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony)

Ma befogsz rugni mint az szamár,holnap olyan leszel mint lajhár,sarokba is csak azért fogsz álni hogy kapaszkodva tudjál hányni!!:P B.U.É.K.!!

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltődtök a szilveszterre!

Lágy esőben, tömör ködben,Holt részegen, mély gödörben,Szilveszternek nehéz napján,Négykézláb az árok partján,Átölelem a világot. B.Ú.É.K.!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2005

Itt az Új Év, Új Jót hozzon, régiJóktól, meg ne fosszon.De ha Új Jót nem is hozhat, vigyeEl a régi rosszat!BUÉK!

Új Év alkalmából nem kívánok egyebet,Csendes lépteidet kísérje szeretet!Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,Légy boldog a következő 365 napon!BUÉK!

Múlik a nap, múlik az év,Ami rossz volt elmúlt már rég.Holnap egy Új Évre ébredsz,Ehhez kívánok Nektek,nagyon sok szépet!BUÉK!

Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban.

Békesség, boldogság kísérje léptetek. Gond, búbánat kerülje fejetek. Álmaitok, vágyaitok válljanak valóra ezt kívánjuk nektek ha éjfélt üt az óra.

Én vagyok a télapóúgy berugtam, mint a lóvan zsákomban minden jótangabugyi, melltartó! Ne várjatok, nem megyek, pornófilmet rendezek! De azért kívánokKELLEMES ÜNNEPEKET!

Diós bejgli, halászlé, csillagszóróparádé, család, öröm, szeretet, vegyen körül titeket! Ilyen békés ünnepet, kívánunk most mi nektek!

Kristálygömbben téli álom, szertefoszlik, ha megrázom. Hópelyhek szállnak ki belőle, tündérek táncolnak előtte. Csillogó szemmel rád néznek, kívánnak , Boldog Újévet!

Egy pillanatra megpihen az órarúgó, míg himnuszra vigyázban áll a a két mutató,majd a nagyobbik egy picit előredőlve átlépaz új esztendőbe, onnan visszaszól a kicsinekBoldog Új Évet Neked és mindenkinek!

Itt a szilveszter, itt van ujra! A nagypapa a nagymamát vadul kurja. Kefél a krampusz, a medve, a farkas, csak egy hülye van, az, aki sms-t olvas!

Gondolj az elmúlt, 12 hónapra, minden gondod múljon el holnapra. Nemsokára vége lesz az utolsó éjjnek, Kívánok Neked: Boldog Új Évet!

A világ bármely részén élsz és bárki vagySzeretném, hogy légy egy kicsit boldogabb!Kívánj igazabb ünnepet, kívánj igazabb életet, ahogyan én Neked!BUÉK!

Küldjél Te is hasonlókat...

Nincsenek megjegyzések: