2008. december 14., vasárnap

Karácsonyi sms, sms-ek

Nincs szebb ünnep, szerte-e világon,
mint a havas , csillogó Karácsony!
Otthonokban terített asztalok,
mosolyognak rájuk mennybéli angyalok!
BOLDOG KARÁCSONYT!

Erdő szélén ezüstfenyő,havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja.Képzeld el, hogy ott állok, és Boldog Karácsonyt kívánok!

Mikor kigyúlnak a fények,
pajkos tündérek mesélnek.
Huncut mosollyal egy rád kacsint,
kicsi kendőből csillámot hint.
Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

Kívánom, hogy azokkaltöltsd a karácsonyt, akik szeretnek!Remélem sokan vagyunk…:)

Küldtem hozzád egy angyalt,hogy vigyázzon rád, de az angyalvisszajött, mert azt mondta,hogy angyalok nem vigyázhatnak angyalokra.

Ma estehozzád is megérkezett,melegséggel tölttve meg piciszívedet.Legyél jó, s nagyonvidám,hisz az ősz szakállú is csak ennyitkíván (csodavilág)

Hópihe- szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. készül a beigli, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

Karácsonykor az angyalok leszállnak az égbe, békességet hoznak az emberek szívébe. Hozzanak neked is Áldott Ünnepeket! Boldog Karácsonyt!

Leszállt egy angyalka, s azt súgta nékem,
gondolj ma azokra, Kik szívedbe férnek.
Eszembe jutottál Te és a családod,
ezúton kívánok békés Karácsonyt.

Karácsonykor az angyalok égből a földre szállnak,
térjenek be hajlékodba, s maradjanak nálad!

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked!

Karácsonykor az angyalok leszállnak az égbe, békességet hoznak az emberek szívébe. Hozzanak neked is Áldott Ünnepeket! Boldog Karácsonyt!

Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Karácsonyt Kívánok!

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon.Hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!

Kívánd, hogy amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap,s holnapután.Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet.Én pedig békés karácsonyt kívánok Neked!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel,bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Eltörpül ilyenkor a lárma az árnyék, megszépül a szívben minden igaz szándék.

Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik kedvesek neked!

Eszembe jutottál Te és a családod, s ezúton kívánok sok BOLDOG KARÁCSONYT!!

Bár az idő soha meg nem áll, és a világ folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen-időkig megmarad a béke, az öröm és szeretet örök ígéretének!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyeljetek reá, mert a nevünkben Boldog, Békés Karácsonyt kíván!

A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

Küldjél Te is hasonlókat...

Nincsenek megjegyzések: